2. 1. 2011.

Kupovina kompjutera


Kupovina kompjutera (ili ako više volite  računara) je veoma stresan dogadjaj. Iz iskustva znam da se često pažljivo planira šta i gde kupiti, a onda u zadnjem trenu, čovek impulsivno kupuje. Tek kad uredjaj stigne kući, onda vidimo šta smo kupili i koliko se to mnogo razlikuje od naše prvobitne zamisli. No, kad je kompjuter već na stolu, onda je najlakše da zaboravimo šta smo to planirali kupiti i da sebe ubedimo da je ova kutija na stolu upravo ono što smo u stvari želeli i upravo ono što će nam ustvari i trebati. Čim autosugestija odradi svoje, onda možemo preći i na sledeći korak, a to je: ubediti sve naše prijatelje da smo kupili pravu stvar i da je naš kompjuter puno bolji od njihovog.

Kako izbeći zamku ovakve kupovine?
Pre svega, verovatno nije tačno da je najjači kompjuter koji možete sebi kupiti - baš ono što vam treba.
Znači, pre odlaska u prodavnicu, uzmite list papira i na njega napišite sve ono za šta nameravate koristiti kompjuter. Nakon toga, sedite kod nekoga za kompjuter i na internetu potražite komponente kompjutera koje mogu zadovoljiti vaše zahteve, a da pri tome imaju razumnu cenu. Na ovaj način često možete uštediti poveću količinu novca. Ukoliko niste tehnički potkovani, onda potražite pomoć stručnih lica u servisima kompjutera. Često će vam oni besplatno sastaviti spisak komponenti koje bi trebalo ugraditi u računar koji će raditi upravo ono što očekujete od njega. Zar ima negde nešto besplatno? Pa, ne baš besplatno. Mnogi serviseri će vam učiniti tu uslugu sa nadom da će te nakon kupovine, računar održavati upravo kod njih.
Ako ne znate dobro ni jednog majstora, obratite se nama, pozovite 060/30-40-102 ili nas kontaktirajte putem skype - dodajte medju svoje prijatelje naš skype ID:   majstor025 i stručno lice će vam pomoći.

Razumete se u kompjutere i znate šta hoćete? Nema problema! Ostaje vam samo da nadjete gde se prodaje upravo ono što Vi hoćete. Možete obići prodavnice, a možete potražiti jeftiniju ponudu: računar iz druge ruke.
Postoje ljudi koji sklapaju konfiguracije koje su često jeftinije nego u prodavnicama. Da biste ih našli, posetite www.limundo.com/ref/a.josip To je najveći portal u srbiji za aukcijsku prodaju gde ćete moći pronaći upravo ono što vam treba. Ukoliko više volite fiksne cene, onda posetite www.kupindo.com/ref/a.josip, jer tamo možete kupiti, ali i prodati kompjuter i drugo po fiksnim cenama.

na vrh početne stranice