2. 1. 2011.

Dobar kompjuter

Često me pitaju koji kompjuter je dobar. Što se mene tiče, dobar kompjuter je ISPRAVAN KOMPJUTER.
Drugo je pitanje da li ćete kompjuterom moći da obavite posao koji želite da obavite. To zavisti od tri stvari:
  1. Šta treba da se obavi
  2. Da li je kompjuter hardwerski osposobljen da u razumno vreme obavi zadati posao
  3. Da li ste Vi snabdeveni potrebnim znanjima, veštinama i programima za obavljanje tog posla.
Mi ne možemo uticati na izazove Vašeg posla,
Mi Vam možemo pomoći da Vaš kompjuter bude ISPRAVAN i tehnički opremljen za konkretan posao (pa bilo to samo surfanje, gledanje filmova, komunikacija ili čak i igranje). 


Ako je Vaš kompjuter jako usporio, ako često zastaje u radu, ako blokira ili se restartuje,  to sve ukazuje da Vaš kompjuter ima "psihičkih" problema. Verovatno mu je potrebno čišćenje od virusa, sredjivanje operativnog sistema ili u krajnjem slučaju i reinstalacija windowsa. No, reinstalacija windowsa je krajnji korak, jer se i čoveku koji ima smetnje sa vidom ne menja centar za vid u mozgu nego se vrši intervencija na očima.

Ako zadatak koji stavljate pred Vaš kompjuter traži ugradnju boljeg parčeta opreme (nova grafička kartica, zvučna kartica, tv kartica, satelitska kartica, novi disk ... novo nešto), mi ćemo stručno izvršiti ugradnju i instalaciju bilo kojeg dodatka Vašem kompjuteru.

Ako je Vaš kompjuter dobar, a jednostavno ne uspevate da napravite ono što želite da napravite sa njim, tada Vam nedostaje odgovarajući program, znanje ili veština. Mi ćemo izvršiti nabavku i instalaciju bilo kojeg programa i pružiti Vam neophodnu obuku u radu. Za početak, pratite postove na ovom blogu i možda ćete naći odgovor na vaše pitanje, a naravno, možete i Vi postaviti pitanje na koje ćemo Vam dati odgovor.

Problema sa kompjuterima može biti mnogo, ali to nije više važno jer VI STE NAŠLI REŠENJE.
Pratite ovaj blog, primenite savete za dobro Vašeg računara i Vas samih.
Ako je problem veći, nazovite nas na 060/30-40-102 ili se javite na skype ID: majstor025

Želim vam dobru zabavu i uspešan rad sa kompjuterima.

Vaš Majstor


Ukoliko prodajete / kupujete kompjuter, deo opreme ili bilo šta drugo, sada to učinite na za Vas najpovoljniji način:  posetite aukciju za celu Srbiju: www.limundo.com/ref/a.josip ili posetom internet robnoj kući:  www.kupindo.com/ref/a.josip


na vrh početne stranice