13. 7. 2011.

Otvaranje Skype naloga

   Ovaj post je dopuna jednom ranijem postu gde je objašnjen proces instalacije Skype programa.
Za detalje prethodno pogledajte stranicu 
Prilikom preuzimanja programa sa Skype internet stranica, potrebno je izvršiti registraciju Skype naloga ukoliko ga već nemate otvorenog. Nakon što ste krenuli na preuzimanje programa sa oficielnog Skype sajta, bićete zamoljeni da se prijavite pod vašim nalogom. Ukoliko već imate Skype nalog, kliknite na Sing In. Ukoliko nemate Skype nalog nastavite sa popunjavanjem upitnika. Za početak upišite vaše ime, prezime i u narednom redu  e-mail adresu koju morate još jednom upisati.  

Sada unesite potrebne podatke da biste kompletirali svoj Skype profil


Potrebno je da date izjavu o tome kako nameravate koristiti Skype: za privatnu upotrebu ili za poslovnu upotrebu. Kliknite na strelicu iza natpisa Select i potom kliknite na natpis Mostly personal conversations
Sledeći korak je izbor i registracija vašeg Skype imena.  Svoj izbor potvrdite lozinkom po vašoj volji, koju morate dva puta upisati.
Prekucajte kontrolni tekst koji može biti dosta nečitak. Ukoliko ga ne možete pročitati, tada kliknite na dugme Refresh da bi vam bio ponudjen drugi kontrolni tekst.

Preostaje vam još samo da kliknete na natpis   I agree - Continue

Ovim je kreiranje vašeg Skype naloga privedeno kraju. Zapišite negde vaš Skype ID (Skype ime) i lozinku koju ste odabrali za Skype.

Ako ste sve rubrike popunili na ispravan način, tada vam Skype stranica dozvoljava da nastavite preuzimanje Skype programa.  Više o preuzimanju i instalaciji Skype-a možete pronaći na ovom blogu na stranici